

VARMLUNSJ PÅ BRUA:

Tirsdag 29. april: Lun kyllingsalat
Tirsdag 6. mai : Stroganoffgryte med ris og salat
Torsdag 8.mai : Tomatsuppe og pannekaker/svele
Tirsdag 13.mai : Blomkålsuppe med brød
Torsdag 15.mai : Pizza med salat
Tirsdag 20.mai : Cowboylunsj
Torsdag 22.mai : Gulrot- og ingefærsuppe med brød
Tirsdag 27.mai : Kylling sandwich
MIDDAGSTID PÅ BRUA I MARS
Vi forsetter med middagsTID som er åpent for alle.
Onsdager kl. 14-17.
Onsdag 30. april:
1. Stekt flesk, kålstuing og potet
2. Lasagne med salat og brød
Onsdag 7.mai:
1. Stekt flesk, kålstuing og poteter
2. Hjemmelagd brun lapskaus
Onsdag 14.mai:
1. Stekt flesk, kålstuing og poteter
2. Fiskegrateng, råkostsalat og potet
Onsdag 21.mai:
1. Stekt flesk, kålstuing og poteter
2. Kjøttboller i fløtesaus, poteter og grønnsaker
Onsdag 28.mai:
1. Stekt flesk, kålstuing og poteter
2. Skinkesteik, saus, grønnsaker og fløtegratinerte poteter

MENY




LUNSJ
-
Kyllingwrap
-
"Kakuskive" med pålegg
-
Focaccia med div pålegg
-
Kyllingsalat
-
Toast (i Follebu)
-
Kylling, mozarella, pesto, tomat
-
mozarella, pesto, tomat
-
skinke og ost
-
pepperoni, chilisaus og løk
-
-
På Brua har vi salatbar
KAKER/BAKST
-
Solskinnsboller
-
TID-bolle (med solbærsyltetøy)
-
Mjølgamp
-
Svele
-
Gulrotkake
-
Suksessterte
-
Kokosrull
-
Sitronbæta
Utvalget av kaker og bakst kan variere noe, vi har også glutenfrie alternativer. Bl.a. kanelsnurrer, gulrotkake, rullekake og sjokoladekake.
KALD DRIKKE
VARM DRIKKE
-
Jorbærmilkshake
-
Sjokolademilkshake
-
Smoothie. Gul, rød, grønn
-
Frappe med karamell eller sjokolade
-
Islatte
-
Iste
-
Cola, Pepsi og div. Oskar sylte
-
Kaffe
-
Americano
-
Cappuccino
-
Chai latte
-
Espresso
-
Kakao
med topping -
Kaffe latte
-
Kaffe mocca
-
Te
Mulighet for ekstra sirup, havremelk, mandelmelk eller laktosefri melk
Ta gjerne kontakt om du har spørsmål